Kiralık Villa

ALAÇATI, ÇEŞME, İZMİR

İZMİR ÇEŞME ALAÇATIDA HAVUZLU KİRALIK VİLLA
İzmir ceşme de tesetürlü ailelere uygun lüks havuzlu kiralık villa

Villada 3 yatak odası ve 3 banyo vardır.odalarda gömme dolap , özel balkon , klima bulunmaktadır. Odaların birinde ebebeyn banyosu bulunur.. Açık plan mutfak ve yemek odasında,ocak, buzdolabı, mikrodalga fırın ve yemek için tüm gereçleri içerir. Salonu tamamen klimalıdır ve özel yüzme havuzuna bakmaktadır.Uydu Tv ,internet erişimi ve DVD oynatıcı mevcuttur.
Villanın özel yüzme havuzu , güneşlenme terasları , şezlonları vardır ,akşam için ışıklandırlma yapılmıştır. Havuza gizlilik veren zeytin ağaçları vardır. Bu yüzden kapalı aileler için uygundur.Villanın bahçesinde de açık havada oturmayı sevenler için bahçe mobilyaları mevcuttur.

Villa temiz teslim edilir ve kalış süresinde de talep üzerine 50 euro ücretle temizlenebilir.Zeytin ağaçları ve dekoratif ferforje çit ile çevrili özel bir yolda olduğundan villa bir aile için çok uygundur.

Konut , İzmir havaalanına 50 dk mesafededir. plaja 10 dk mesafededir Elmas, deri, giyim ve çok yüksek standartta mükemmel el yapımı takı için birçok mükemmel yerel dükkanlar vardır.

19.000 TL / m2
İlan No
471645
Brüt Metrekare
300 m2
Net Metrekare
290 m2
Oda Sayısı
4+1
Banyo
3
Bulunduğu Kat
Villa Katı
Kat Sayısı
1
Bina Cephesi
GÜNEY DOGU
Fiyat grafiği
emlakbende'deki Popülerlik

Görüntülenme sayısı

listeleme

.

107

Favorilerine Ekleyenler

Favorilerine ekle

.

0
Harita

Yakınında


İletişim Sahibi

Sahibi

RUYA DENİZ



İletişim Sahibi