Satılık Daire

Cumhuriyet, İsmet İnönü Cd. No:33, 36000 Kars Merkez, CUMHURİYET, MERKEZ, KARS

İnönü caddesi Valilik yanında oturmaya hazır 2+1 EŞYALI DAİRE
Kars'ın tam merkezinde Valilik binası yanı İnönü Caddesi üzerinde 6 yıllık 6 katlı Aile Apartmanında 5.katta ısınma problemi olmayan oturmaya hazır 2+1 Dairem sahibinden satılıktır.[Kimin girip çıktığı belli olmayan, her katta on-onbeş daire olan apart binalarıyla karıştırmayın lütfen] ​

Şehirde işleyen çoğu dolmuş(Üniversite,Hastane, Emniyet-Adliye, Halitpaşa, Digor Toki, Diş Hastanesi-Başbakanlık Toki vb.) ve Erzurum araçları önünden geçer. Tam karşışında Anaokulu, 100m ilerde Valilik,250m ilerde Stadyum ile yanında Millet Bahçesi 400m ilerde Fethiye Camii ve 500m çapında uzaklıkta ilkokul,ortaokul ve liseler bulunmaktadır. Yerel ve Ulusal tüm Marketler 300m çapında bir alanda çok yakın konumdadır. Binanın altında ve karşısında her acil ihtiyacınızı görebileceğiniz bakkal,manav,kasap,fotoğrafçı,terzi-kurutemizleme,unlu mamüller, dondurmacı ve çeşitli ürünler satan züccaciye mevcuttur.Kafe, Restoran ve Banka şubelerinin sık olarak bulunduğu Kazımpaşa,Atatürk ve Faikbey Caddelerine ortalama 800-900m uzaklıktadır.

Karsta hem bu kadar merkezi konumda ve hem de aile apartmanında başka daire bulmanız çok zordur. Tayin nedeniyle satılığa çıkardım.

Evde hem banyoda klozet hem de alaturka tuvalet bulunmaktadır. İkisinde de lavabo mevcuttur. Kombiye son iki yıldır düzenli bakım yaptırdım, şimdiye kadar herhangi bir arıza vermemiştir. Aynalı banyo dolabı ve mutfak dolapları yeni gibi temizdir. Duşakabin ve ayaklı lavabo mevcuttur.

Ev, resimleri paylaşılan eşyalar ile beraber satılıktır. Eşya listesi aşağıda mevcut olup bunlar 2018 yılında sıfır alınmıştır.

Evde; Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Davlumbaz, Setüstü Ocak, 6 kişilik açılır masa ve 6 sandalye, 2 çekyat, 2 tek kişilik yatak(biri katlanır yataktır), Çift kişilik full ortopedik yatak, Çift kişilik baza ve başlık, 3 kapılı aynalı giysi dolabı, Aynalı vestiyer-Portmanto ve 2 çekmeceli komodin mevcuttur diğer küçük eşyalar taşıma durumuna göre verilecektir.

Ev fiyatında kredisiz ödeme olduğu takdirde pazarlık payı vardır.

Evi görmek için önceden iletişime geçerseniz uygun zamanda ev gösterilecektir.

660.000 TL
İlan No
619914
Brüt Metrekare
100 m2
Net Metrekare
90 m2
Oda Sayısı
2+1
Banyo
1
Bulunduğu Kat
5
Kat Sayısı
6
Bina Cephesi
Doğu
Diğer ekipmanlar
Fiyat grafiği
emlakbende'deki Popülerlik

Görüntülenme sayısı

listeleme

.

79

Favorilerine Ekleyenler

Favorilerine ekle

.

0
Harita



İletişim Sahibi

Sahibi

Furkan Al



İletişim Sahibi